Pokažite da vam je stalo
42
Iznenadite svog muškarca romantičnim gestama
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovo ću samo da čitam :)
Pa ovo i nisu specijalno romanticne geste. Jedino ovo tetoviranje i gluma je malo pretjerano. Mislim, drzanje za ruke, spremanje omiljenog jela, donosenje jela na posao ako covjek radi 12 sati, povremeno posebno oblacenje, nije to nikakva posebna romantika. Cuj pustite ga na momacko vece, ne, nego cu ga zavezat za trpezarijski sto da mi je na oku, svasta.
Meliha, duso, pa za tebe bi se moglo reci da si Srpkinja ;-)
Istetovirajte se?? E bas cu da se unakazim zbog jednog tipa:S
Ne nosim ime Meliha, nisam potomak ovih ogore navedeni`h, a Srbin moze da pliva Drinom, Neretvom, Unom, itd... meni ne smeta.
Meliha duso ti bi se odma igrala =U=stasa i Srba. Sta bi ja to trebo da plivam ko srbin Savom? ;-)
nema mi nista mrze nego zensko kad se uzvrti da mi pokusa ugoditi glupostima. ako mu se svidja - svidja, a za pranje auta ima auto-praonica.
Znas li ti plivat:)
Meliha, duso jes\' to ti? ;-) Ako bi me ispitivala bas ono po gestapovski ima da kupim jednu vaku. http://goo.gl/qq3lL Ocemo se ispitivat? ;-)
ma ovo su gluposti...autopraonica, večera u kancelariji, a ovo ostalo isto, znamo mi i bolje, bez vas...hahaha
Ako obuces orginal uniformu\"partizan\" odmah te ispitujem:)
Ja ovako zamisljam svoju Melihu. http://tinyurl.com/MojaMeliha Meliha, jesi li bas priblizno takva? ;-)
I ja bi volio kad bi me Meliha iznenadila kakvim romanticnim gestom. Najvise bi volio kad bi se Meliha maskirala u gestapo i ispitivala me ko Srbina partizana ;-)
Neki bi se mazili, neki se plase dodira i:) \"......Bicu ja dobro kao nekad, e moj kralju,neplasim se jutra tog........ A da si samo jednom sa mnom .....bio, bio bi moj \"...\"....................
Tako je govorio isto moj commy.. Gdje god pogledam nalazim na njegove komentare mozda mi se samo pricinjava:P all osjetim dusa zenska nikad ne grijesi..:))))))))
sve je to fino, al vecina raje u bih, a i u regionu su fizikaneri(kancelariju vide samo kad ih sef pozove da ih obavjesti da ide 20% plate) rijetki su i oni sto imaju auto, a ovaj savjet: put do covjekovog srca je preko njegovog stomaka, treba prepravit jer ce se svi muskarci slozit da se put nalazi malo ispod stomaka :D