Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dobiva odkaz za sigurno hehe
ah klasicna spika..tako isto i Turci u Njemackoj laprdaju kako bez njih Njemacka ne bi bila izgradjena kao danas, bla bla a vecina onih koji napuste domove i odu u bolje urade to iz razloga sto bukvalno nemaju sta jesti, znaci u Anadoliji je bilo slucajeva gdje je komsija komsiju ubijao zbog koze ili ovce..svi imigranti trebaju biti zahvalni zemljama koji su ih spasili od smrti od gladi, a ne obrnuto.
S tim da bi i te imigrante ta zemlja trebala postovati jer su pomogli u izgradnji a ne destrukciji drzave. A ne kao odbaceni kondom, nakon upotrebe bacit u smece. Zato se Francuskoj i Belgiji desava to sto se desava, jer je imigrante bacila u geto.
@_Hodi_ nista se tu nije bacalo u smece, za sve su doticni bili placeni, i mogli su zapoceti sasvim nove i bolje zivote, kao i njihova djeca zahvaljujuci zemljama koje su ih primile..opet kazem Njemacka koja se sama digla iz pepela poslije WWII, kad nije bilo nijednog imigranta jer su oni tek 60-tih poceli masovnije dolaziti tamo(ne znam kako je sa Amerikom), mislis da se bez njih ne bi izgradili? to s getima mozda jeste propust politike, ali ne namjera da se neko izolira iz drustva.
Ako je to najbolje što si smislio, glup si k'o k....!
gradis jer si mutav da radis bilo sta drugo, naplatit ce vama ciko trump zid kad ga izgradi hahaha