Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje pranje mozga... ali imam i ja jarana polu-vehabiju, koji je zabranio djeci da koriste rijec svinja.. ta zivotinja za njih ne ekzistira !!!
@SK1Direktno samo ne kontam kako će zabraniti strane životinje, na primjer kengura. Činjenica je da ne živi u Iranu i naziv za tu životinju su morali posuditi iz drugog jezika, drugog naroda koji je upoznat sa tom životinjom.
@SK1Direktno mogu mislit havarije kad ufati djecu kako krišom gledaju Pepi The Pig :)
Vino piju dva mila jarana, jaran Mujo i jaran Alija, na varoši, gdje piju sarhoši. Tud prolazi beže Isaj-beže. Njega zovu dva mila jarana: Hajde, beže, da pijemo vina!
Ne dao mi Bog kakav teror nad ljudima, nemam želju da ikada (kada bi imala mogućnost) posjetim ovu zemlju a kamoli šta više. Učuvaj Bože.
Cista glupost. Propaganda, a kad odete u Iran sasvim nesto drugo.
A Iran je mozda najciviliziranija muslimanska drzava....
A moze li ovo: https://youtu.be/qOE1h8XsdUY
a svinja ?
vino piju age sarajlije !!!
Znam da su ovo krajevi koljevke civilizacije ali ovo granici uzko sa majmunom. Stovise bi se majmun mogao uvrijedit. Drugim rijecima vela havle.
A gdje je uvažavanje drugačijeg, tolerancija i to. Ljudi prave sebi onako kako smatraju da treba. Nikog ne diraju, i njima je nešto naše sigurno čudno i smiješno.
@samir.saric.56 Pa kakva je tolerancija zabranit ti upozrebu neceg sto ne raste ili ne zivi na podruciju irana.
iran ko severna koreja ništa zapad
@selim_se_u_SA mislio sam na ograničavanje "zapadnog kulturnog juriša" u Iranu
božek božek, teške je kad si zadrt