Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vazda donji :(
Kakve veze ima Kviz sa srećom!? Valjda je znanjem došao do tih 75000
jah ovih komentator nahlada.Ovaj tekst ko da je pisan na laktaskom jeziku.Kviiiz je, samo se znanje nagradjuje,niko nije spomenuo poker aparate.Nema veze sa srecom nego znanjem.
0% je uspjesnih kockara.... Tip laze...
Zapravo može se zaraditi na kocki ali ako imas PUNO, PUNO SAMOKONTROLE i dobar si sa logikom i prepoznavanjem paterna. Problem je ne dopustiti da te igra ponese i NE BITI POHLEPAN. Ne ulaziti sa puno novca koji ne možeš sebi priuštiti da izgubiš. I ne ici precesto jer cete uzeti pod svoje - svakog uzme. Evo kunem se ja u zadnje 4 posjete u zadnjih 15 dana status ovakav: prvi put - 500 KM čistog dobitka ( samo 1 sat kockao) drugi put - 170 KM čistog dobitka (2-3 sata kocke) treci put - 100 KM čistog dobitka (pola sata igre) četvrti put - minus 30 KM ali moje greška jer se nisam isplatio kad sam imao 55 KM plusa - jednostavno bio pohlepan i nisam ispostovao vlastita pravila:) Eh da obavezno voditi evidenciju o uplatama i isplatama da se ne bi zavaravali - tako mnogi misle da su dobri u kladionici ili kockarnici ali da vode evidenciju znali bi tužnu istinu...samo ih je 1% dobrih!
Ni meni niko ne vjeruje da sam u plusu na kladionici. Cak me i radnice na uplati cudno gledaju kad uplatim cenera na 3 para, kazu \"dobitak ti je samo 30 km\", a to je više od njene dnevnice za koju ustaje rano ujutro i radi 10 sati. Bitno je ne biti pohlepan i pratiti sport. A volim sport i pratio sam ga i dok se nisam kladio. Ali ako hoces na markicu da zaradis stotine, hiljade... hoces, hoces... malo trasu.
Ovo su kviz masine. Na njima budu igre tipa \"ko zeli biti milijunas\" (ko sto se igralo na kompjuterima). Naravno za vece iznose pitanja postaju jako teska, ali posto ovaj haman igra dan noc mora da ih je sva naucio i tako dobija.
Ko je sretan ni u h.ali nije gladan
Sve halal para
Kradete sa Daily maila. Pljuc.
ćuj namjerava prestat? :( Pa ja udaram ko maxim po diviziji po tastaturi, nemam pfeninga od toga i ne pada mi na pamet da prestajem....aaaa budaleeeee....
A ja jadna ni na bingu ni na grebalicama vise od 5-taka ne mogu dobiti ..
@huba buba svak ko se kocka je - donji,pa i ovaj iz clanka. Ja ga jos nisam sreo ko je u plusu
koliko si uman a ne znaš da je COLOR USA spelling. pravi Engleski je COLOUR klix je malo pogriješio.
koja ste vi klixovci morončad, svakako nije humano. ne piše se \"COLUOR\" već COLOR .inače greška je smještena u gornjem djelu teksta.