Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim ono ima tri prsta nije bezbjeno u Hrvatskoj.
mig mig... :D
ode za njemacku
To nije prava ptica, to je praljak u kostimu maskiran jer se probudio od uspavanog napitka, i sad mora da kida iz grada prerušen ahhahahahahaahah🗿
Cuj hrvatska ptica trkacica bjezala.
znaš li možda čemu služe znakovi interpunkcije? O.o
@thewhisper brate znakove su stavili 30 minuta poslije objave naslova.
Samo, u crtanim o kojotu i ptici trkačici nije nacrtan emu. Znaš da u crtanim trkačica ima dugački rep i uočljivu krijestu. Emu nema dug rep niti onoliku krijestu. U crtanim je predstavljena ptica geococcyx velox, također ptica trkačica, ali vrsta iz porodice kukavica. Nikakav emu.
Umalo se spasio mali emu
Ma to je on pobjegao iz Gavrilovica
Srce na cesti u pozadini
Ženka u gnijezdo snese 18 tirkizno zelenih jaja na kojima leži mužjak oko 52 dana i tada se ne hrani. Što bi rekli , k'o hudo muško :))
J ebo ovo , nego jel istina da je preminuo Oliver Dragojevic , eh kako dobar pjevac i covjek , 2003 godina u Neumu sam zaveo djevojku pjesmom a kad mi dodjes ti , nikad te junace necu zaboravit !
NIje. http://www.index.hr/vijesti/clanak/oliver-nije-umro-internetom-se-sire-lazi-i-dezinformacije/1012773.aspx
Kitarina sestra 😂😂😂😂😒
da nije sletio na ratnog zlocinca franju tudjmana?
Gdje je kojot, ne vidjeh ga nigdje? Vjerovatno ispred na nekoj stijeni postavio zamku...
mig mig.....