Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS ugovorio prijateljsku utakmicu s liberlandom
zabranila fifa i uefa... kazu prvo srbija mora odigrati s njima, da i oni nekoga pobjede, pa tek onda moze i rs
hahahahahahahhaa
Ima pravo da dodje do svoje drzave, a Hrvatska nema pravo da ga hapsi zato sto to nije njena zemlja... A valjda se smije ulazit u nju ako nije nicija?
a cija je zemlja ? cuj nicija zemlja, to je zemlja koja je pripadala Yugoslaviji. znaci pripada nekom, ako se nije odvojila sa hrvatskom onda je ostala srbiji
eddie paz ovo. hrvatska smatra da je njeno sve zapadno od STarog toka rijeke. srbija smatra da je njeno istocno od NOVOG toka rijeke. e sad kako rijeka mijenja tok, ima mjesta koje potrazuju i hrvati i srbi, a ima par komadica zemlje koje nijedna zemlja ne smatra svojim. i dosao fraje ri rekao ovo je sad moje. srbi mu uredno izdali se dokumente, rekli nema problema, a hrvati ga hapse
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
a zna li se koja je optužnica
Budala.
A jos su vec budale ovi sto ga slusaju i traze drzavljanstvo od njega.
''Cijelu stvar razmatra pravni tim Liberlanda'' haahah
Budala obicna zeljna paznje a i igra se sa vatrom. Mislite da ga nisu po koji put cizmom u stomak ili stosom opalili policajci.
Genocid u Liberlendu!
Sace ovaj u Sutorinu!
Sad kada liberland objavi rat hrvatskoj. Svidja mi se ovaj lik, sprda se onako rado cejfa. Mene interesuje zasto se ovi nas- bosanski katolici i pravoslavci prepucavaju oko toga ko je tu u pravu, to je stvar hrvatske i srbije- ne smijete da se mijesate u unutrasnje poslove drugih drzava :)
Vidi Bošnja i priče o pravima, pa što ste vi gonili Babu po Kladuši???
Vidi Bošnja i priče o pravima, pa što ste vi gonili Babu po Kladuši???
hrvatska je u EU, i mora da postupa prema EU pravilima, srbiji se , trenutno, zivo jbe za to parce, medjutim kad bi to bilo iole ozbiljnije, i oni bi reagovali, ovako, putaju hrvate da se bakcu sa EU "privilegijama :)
Hahahaha, e moj Jedlička. Pravi državu neđe drugo. Ovdje ih je ionako previše. Jesi ti neki strani element? Ohoho. All we are saying, is give peace a chance :)
Prodajem drva,hocel ko kupiti ???
Koja, koliko metar, jesi li potplatio lugara da ti ih ispecatira ili si regularno sjekao? :D