Želi im popraviti reputaciju
39
Hrabra djevojka pliva s velikim bijelim ajkulama
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova osoba se u svojim psihotičkim dekompenzacijama pokušava osloboditi opsesivnih maštanja o PENISU DUŽINE PET METARA na kome plovi.
krv se ledi,odakle njoj hrabrost
Zaprdim i tebi i tim divnim zivotinjama koje su u stvari relikt jos iz doba dinosaura, a moguce da si i ti pa ti se zato i svidjaju toliko.
Ovako se i Steve Irvin družio sa hiljadama životinja. Sve do jednom.
Pliva sve dok ajkula ne ogladni...
znam da su mi u ratu govorili da je hrabrost biti glup
bolji bi naslov bio " hrabra ajlkula pliva sa velikom djevojkom", toliko su mediji iskrivili sliku o ovim divnim zivotinjama, a najveće životinje su baš ljudi!!!
sve do jednom!
Bolest, pa ujede scene na lancu kad ga diras a da nece morska psina
Svakako da pliva s njima... dok ne ogladne. Ili dok ih ne razdrazi. Zaplivaj s njima kad dobijes mengu, kad osjete kap krvi ima da te nema. Gledao sam i ja Ramba sto puta pa ne idem sam protiv cijele armije.
Stara vjest ima 3 hefte.Djevojku je u medjuvremenu pojela jedna ajkula.
i ja bi... Mnogi to sa rade.
samo za par nedelja naslov...krvolocna zivotinja poruckila jadnu remzicu... Ne diraj mecku za pi...
Nemam riječi :D
I don't like tuna but a have to say it's a nice butt