Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgleda pravo bezbjedno. mislim da bi i pjan utrefio uc!!!
Da se slicno napravi u BiH preko noci bi bili polupani prozori, vrata, podrobljeni kreveti..
nesto mi nije jasno. kazu da je hotel na 3000m i da je to hotel na najvisoj nadmorskoj visini. koliko mi je poznato, Lhasa, glavni grad Tibeta je na oko 3500m, i prepun je grad hotela za turiste. znaci nesto tu ne stima - ili novinari opet po obicaju lupaju...ili Tibetanci lazu.
Odakle li vi klixovci samo prepisujete ove vijesti!? Ovo očito nije nikakav \"hotel\", već ultramoderni alpinistički bivak, postavljen s ji., talijanske strane, Mont Blanca. Umjesto da ste se potrudili iz originalnog teksta prenijeti tačnu lokaciju bivaka, prenosite pogrešno naziv glečera. Tipično be-ha novinarstvo!
Prošle godine sam noćio u planinarskom domu sa preko 100 mjesta u AUstriji na 3400 m nm. Ove godine idem u jedan na 4450m u Italiji. Ovaj vaš u odnosu na te izgleda kao podrum.
samo me zanima kako se ulazi ako su mu vrata iznad ambisa?
dvojica Bosnja je radila na montazi ovog tz. hotela..
Ma nista je ovo ne vjerujem cim nisu slike by Feđa Krvavac
cuj hotel...ovo konzerva...
@Sirri e ne bi se ponovo vraco na članak radi slike br. 2, nem\' šanse :P al\' mislim da si upravu :D
Jesu ga fino načuturili, ali kontaju kad padne 4-5 m snijega , biće taman do ulaza!
Slika br. 2. - nešto razmišljam svaka čast onome ko bi se u ovom hotelčiću smio zanoćiti :D
pazi situacije, nakon x dana probijanja kroz snijeg po najgorim vremenskim uslovima dođeš gore i još ti naplate vjerovatno kreditnom karticom. opet kontam ako se \"verem\" nebu pod oblake koji će mi klinac kartica. i kao spasit će mnoge živote haha. treće u hotel od 12 mjesta bosanac bi sigurno ugurao pa da ne pretjerujemo 30 ljudi :D
@ampak neznalico instaliras satelitsku antenu i primas signal za internet kao i za programe a onda ga saljes okolo
Ovaj nevjerovatni mali hotel može primiti 12 alpinista koji su se odlučili popeti na Mt. Blanc Je li samo za njih
Ovo više izgleda ko da će pasti.