Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono, na sta oni pozivaju je zapravo \"okamenjeni\" islam.. I jos nesto Darwine, raspitaj se gdje mozes naci Memoare Gospodina Hefnera - Spijuna za Bliski Istok..i shvatices da to, cemu oni pozivaju, veze nema sa istinom.
Na osnovu onoga sto sam procitao o islamu mogu samo reci da one koje mi ismijavamo ovdje svi, vehabije, pozivaju bez truncice sumnje u izvornu vjeru.
Ja molim Allaha, Pravednog, Mislostivog, da mi oprosti i da me ucvrsti u islamu i usmrti na njemu, amin.
Potvrdjujem da je istina sa cime je dosao i da je istina ono sto je objavljeno onima prije njega, Isusu i Mojsiju.
Ja Darwin licno se odricem svojih bivsih komentara o vehabijama i svjedocim da nema drugog istinskog boga osim Allah i da je Muhammed njegov rob i poslanik.
E cuj Hamde primitivca,e za takve k\'o on i jeste Pakistan... Sacuvaj me vjernika koji su skontali \'92-e da nisu ateisti... Nesto ne kontam kako je Muhammed znao za alkohol pa ga zabranio? Zna li iko od ovih aksam sule vjernika odgovor...?
Bogami ja vise volim gledat polugole djevojke na ulicama nego one..........
ko te tjera da gledas
eeeee kamo puste srece pa da i kod nas zavlada vaki zakon. da vise ne gledam polugole zenske na ulici.
Evo, ovo je nama Alija u Bosni namjenjivao. U tom pravscu smo se kretali. Boze sacuvaj.
Ma nije mala losa sta ima veze i da je kresno ljudi smo nismo hercegovci hahaha
ni darwin ne valja
Za pijenje alkohola ima utvrdjena kazna u islamu, iznosi 80 udaraca bicem. Sad ce neko reci to samo kod vehabija, inace bar onolko kolko sam ja citao svetu knjigu Muslimana i izreke Muhameda, vehabije = izvorni islam. Sad ce neko reci ni Darwin ne valja.
A sta bi bilo da je zažvalio pred kamerama-odsjekli bi mu čunu?Ja zakona i g.... Boze ti sacuvaj!?
Tako je. :) Zamislite ovu situaciju u Sarajevu, hahahhaahahha.