Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHHA! KAKO LOSHA PROPAGANDA! ma nisu normalni, cime se bave! fuj!
fire in da hole...TATARATARATATA....Reporter Shot in Arm....Reporter down..Reporter down.Reporter down
Prema rani ne mora značiti da nije snajper, možda ju je samo okrznuo. Ali ima tu nešto što mi ne ide u glavu. Kako jedan snajperista (profesionalac) može za ovoliko da promaši fiksnu metu? I zašto bi bilo ko išao na to da pogodi nekoga ko se javlja u program TV-a, jel to čitav svijet treba da vidi kako Rusi \"pucaju\" na civile i novinare dok izvještavaju sa mikrofonima u ruci? A možda se snajperista nazviždijo votke? Ko zna...?
Dajte ljudi, ovo je Pravoslavna tradicija. Srokaj komšije, al po mogučnosti izbjegavati vojne ciljeve. Već viđeno!!!
jest. i u radiju žive mali ljudi
A joj, koja bosnjacka propaganda se vodi na ovome portalu, cak i protiv Rusije. Nesposobni bosnjaci, samo znaju sjedit i lazi izmisljat. Najbolji ste :)
montaza ljudi americka propaganda, sta vam je??
ma zveknuo je pticarkom...
Puno toga zavisi od oblika zrna kakva ce rana biti.
moju dajdzincu pogodilo jendom, i preslo joj i na djecu
znas li ti koliki je snajperski metak? mog je daidzu u ratu pogodio snajper u misic desne potkoljenice. misic je totalno raznesen bio a kost sva izlomljena, na kraju su mu amputirali nogu. a ti sad uporedi debljinu muske potkoljenice i njene ruke
Vi nemate pojma. Jeste ovo snajper bio. Jednoj se zeni isto dogodilo u ratu u bih. Pa nije granata pa da joj odvali ruku. Snajper 100%
Da ovo nije bila slučajno vazdušna puška s optikom možda je neko gađao golubove.
nju da je snajper pogodio odvalio bi joj onako tanku rucicu a i stoji tacno ispred kamermana, da je ona pogodjena pogodilo bi i kamermana.
nadam se da ovo ne kruzi vijestima, cuj snajper... ove sto se bave ovakvim montazama fakat treba snajperom!!!