Fotogalerija
0
Grmljavina nad Sarajevom
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi na nebu se u stvari vide vrata(nije to fotografov hodnik),a ako malo bolje pogledate(povucete koji dim) viđećete i samog Jima morisona
super!
sminkaaa :D
jel ovo fakat , malo mi nestvarno ali moze biti
moram se i ja pridruziti cestitkama
Prelijepo! Boje su fantasticne!
@breka jeste, Nova Breka
jaooo, jel se ovo breka vidi, pls odgovorite mi .. nisam je vidjela ocima godinama :(
gdje on zivi? nikako da skontam...sha mi je ba...
ljepe fotke svaka ti dala.... vode iz bokala ;)
Šuma na fotografiji? Na ISO 200? Na cemu li se to danas slika da mi je znat. I jos samo da mi je znat kako to ide rafalno okidanje po mraku, aman.
Kakvo rafalno okidanje i klinac, alo ba fotografi? Pustite momka da radi, cim je ovo uradio, ocito da zna sta radi. Stativ, i bujrum, 30 sekundi, pa fataj.
Bravo majstore. Lijepo.
prelijepe fotke. nastavi majstore
LA IL LAHE ILALA?