Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mene vazda zovu da pitaju hoću li možda danas dolazit na poso...
hahaha Super, kad odmaras bas znas da odmaras, ovo je odlicno. :-)
ali zato telefon ne prekida da mi zvrca,,,,,sreća pa imam šljivu koja je podalje od kuće gdje ga okačim dok sam slobodan ........jednom sam ga tako ostavio na vibraciji sve mi šljive streso.... :))
@DjangoDjulaga Hhahahahahahahahahahahaahah :-) E taj isti telefon mene svaki put kad sam slobodna probudi, i gle cuda uvijek je neko s posla. Nego valja i meni traziti onda kakvu sljivi, pa ugodno s korisnim. ;-)
Kod nas jos u zakon ugradjeno od strance cika fadila da se radnik mora biti spreman na zahtjev poslodavac da dodje na posao, kako vec stoji u zakonu
...razlika između ozbiljnog kapitalizma, sa tradicijom, i divljačkog kapitalizma "sa balkanskim likom" je u tome što u prvom postoje i prava. a u drugom samo obaveze.
Jao jebite se više sa svojim nanny state zakonima. Sutra će neko otkriti da se čovjeku jede nešto masno i nezdravo kad popije dvije tri pive, pa će se zakonom zabraniti otvaranje štandova sa kebabom do 500 m od barova i birtija.
Karneks direktori i suvlasnici Centrotransa Safudin Cengic i Muhamed Saciragic,handre svoje radnike, posebno vozace 24 sata dnevno i konstantno vise godina sve dotle dok se radniku ne ukaze prilika da zbrise(kakav vikend kakav godisnji, sta ce to radnicima,kada ne voze onda uredzuju privatno imanje i plastenike Safudina Cengica i Muhameda Saciragica).Nazalost vecina "poslodavaca"to jest idiota su takvi. BiH je nista od drzave i nije nikada ni bila niti ce biti.
@ilumbuntovnik pa ko je kriv tome!??
@eldin.maslesa Ja nisam,pokusao sam ali sam nazalost manjina.Previse je poltrona,liziguza,beskicmenjaka i bezlicnih osoba koje samo gnjave o nekim "lijepim"proslim vremenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)