Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dubaiju perverznom zastitaru zbog zloupotrebe radnog mjesta odsjecena srednja noga!!!!
Das mu posao spasis ga od bijede i tako nesto napravi, sve indijce treba kastrirat 950 milona budala
E,dodjavola vala i sa pojedinim zenama! Eto,tebi je neko rek\'o sta je gospon zastitar pocinio,a da ti to nisi ni skontala.E,svasta.Skontala si ti itekako ali se pravis vazna!
da vidimo snimke bula
najgori poslovi su domar ,zaštitar i dostavljač
volim i ja pichku,....al volko nisam lud hehehehe
molim vas najljepše, samo napišite jednu rečenicu, kako je pisalo u originalu: Nešto kasnije mi je prišla gospođa koja mi je kazala kako je stavio mobitel pod moju suknju. Volio bih ovo vidjeti, jer ovo kod nas zvuči skroz blesavo. mogla je isto tako reći: Nešto kasnije mi je prišla gospođa koja mi je kazala kako je stavio mobitel u moje gaće ili: Nešto kasnije mi je prišla gospođa koja mi je kazala kako je zavukao mobitel pod moj grudnjak pa valjda je morala NEŠTO osjetiti? osim ako to nije bilo u trenutko dok se saginjala ili kad je išla gore pokretnim stepenicama, a on stao stepenicu ispod nje, ali opet ne bismo rekli da joj je stavio mobitel POD SUKNJU
cuj zastitar sviju mi , koji je to izraz
je ježa u leđa ;)
je li uploadovao?
Cudna mi cuda! Moj Miro stalno to radi!
upskhirt :p :p :p
Pa jesi li vidio nesto,imali sumca ili su cosave.Pozdrav Crnotravac