Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam na mjesecu, fali pizzeria.
Pa jbt zar nije bolje da nahrane djecu u Africi nego da grade to njesra. Pa ko ce kupovati pizzu na mjesecu pa da ima bilo kakvog zivota gore i shvatio bi ali ovako samo mogu reci samo da su idioti.
SA SVOJIM PARAMA NEKA RADE STA HOCE.....ONI STO SU KIVNI NA DRUGE NEKA PRVO KRENU OD SEBE...!!!!!!!!!
Bože kako negi mogu gore , a ja i Žuga ni na more..
na qrcu!
Gore će biti hit pjesma zvijzda tjera mjeseca i Mujo kuje konja po mjesecu.
za 13.4 milijarde mogu citavu grkcu kupit.. A mogu i i sve konkurente. Ja nikad nisam jeo u domino\'s samo sam jednom jeo u mcdonaldsu i to je to. nemam prilike a nemam ni para.
\'ebo Mjesec bio jednom ne bi nikad više. Nemo\'š oka sklopit na Mjesecu od mujezina.
radno vrijeme samo za trajanja punog mjeseca
Japanski proizvodjac pizza???? kakve vi qrce pusite da mi je znat??? Seljaci mrtvi... http://en.wikipedia.org/wiki/Domino\'s_Pizza
Domino\'s nije japanska kompanija.
Naravno, pa su za marketing izracunali i koliko im treba novca da to izgrade.
ja jedem go.vna svakodnevno
vidi se da je vecina nepismena... pa to vam je isto kao kad trebi govorite da ste bili glavna faca da ste se znali sa celom jedan i dva i bili glavni u tucama itd :-D marketing
Pa ne možeš baciti dvije atomske bombe a da narod ostane normalan. Još Fukushima...
preseravanje...
Joj joj koji ste vi glupsoni :S naravno da nece graditi piceriju na mjesecu ..to je kao sto je vec rekao ninoz \'\' marketinski trik\'\' ..znaci ovo su izjavili kako bi pokazali da su oni velesila u svojoj bransi ..kako bi zaintrigirali javnost..pridobili veci broj kupaca..