Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
To sam i ja prijetio da nista ne izvještavanju. Balkan je zaboravljen i izostavljen.
Kako dobro urađen ! Strahota
Šta ti je reći beogradska gospoda! Svaka čast za grafit.
Nama je uvijek trbo vanjski neprijatelj da bi mogli funkcionisati kao jedno. Ako ga nema ima da ga izmislimo :)
Svrstavaju nas u rubriku Afrika, a mi smo srce Evrope, u kom gradu u Evropi imaju dzamiju, katolichku i pravoslavnu crkvu u krugu od 100 metara? BIH je bila Evropa i prije EU i na silu nas svrstavaju u rang Afrike.
zbog tih dzamija nas i svrtavaju u afriku...mi smo za njih egzotika i orjent...u svakoj africkoj drzavi imas kao u srajevu na jednom mjestu dzamije i crkve....samo ih u sarajevu ima najvise po glavi stanovnika.....i zato nas smatraju afrikancima
andricSELO ti si ekstremni nacionalista i ne svatam tvoje izreke ozbiljno vas cilj je da se i dalje siri mrznja i strah da bi nacionalizam i dalje bio ba dnevom redu na balkanu,ali doso cam je kraj...papak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve OK, ali ovo "Afrika"... odma mi je lik pao u ochima. Pa, glupane glupi, u Afriku se ulazhe sa svih strana, ja bih volio da smo u rubrici "Afrika"... Mi smo Africi Afrika, ali ona Afrika od prije 50 godina, kakvom je ti zamishljash. Drzhi se ti klavira, shuti i sviraj... mozhda ti se posrechi da odesh malo iz srbije da vidish kako je u svijetu i u africi, ali ochigledno nisi mako od Toshinog Bunara.
...objektivno, u rangu smo zemlja "trećeg svijeta"...
a subjektivno?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Orginalno,nema sta..............
...a sad...komentari :)