Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolest nije kraj. :O
Nista zanimljivo ja sam gledao mala beba pravi 60 promjena. A za ova lica ti se poserem
Trehnobje ipak !!
Ojjj za sta ja potrosi 3 minute zivota. Attention seeker! Treba joj dati po guzici tako da poslije mene bude kao da umaces kitom u teglu dzema.
al vas isfurase ovi sa sax-a, to je ono\"haj bas da vidimo kakve ce komente bubati\" a masa vas odmah...njesra,bezze, moze ovo svako, cuj 40 lica itd hehe ok, haj sad skidajte to i ubacite nesto da raja se malo ispuca...ono u svom stilu, ps. znate da imate bolesnika ovde za terapiju poput akademika,bam bam,kjafira hmm izvinjavam se ostalim ako sam nekog zaboravio :)
veliko sranje sranje
nije simpaticna uopste, cak je malo i antipaticna
NIDJE VEZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ccc, koji talent.......hahaha
bilo bi gledanije da snimi pornic
hej matero mila....... njoj treba dat motiku malo i dulum zemlje da dodje sebi....
hej jest owo dobro i ja cu wako naprawit parodija na bosanski nachin!!!!! hehehehehehehehe kisskissss
koja glupost, svi imamo razlicite izraze lica za razlicite situacije. big deal
hahahaha je gluposti,pa ovo moze svak c c c c cc,nidje veze,selam
joj pobogu idem se ubiti zbog ovoga....pa mogu i ja ovo sve napraviti kako je glupooooooooooo...nek se baci s starog mosta pa cemo vidjeti kakve face tada moze pravit