Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u bosni je bakir deda mraz,samo sto on uzima od djece umjeszo da ih nagradi
slazem se da su sadadnji politicari mazge, ali taj koncept da silis nekoga da te nagradi i da ti da...... to je samo razumljivo kod 100% invalida. Idi instaliraj centralno grijanje po Sarajevu za 50% manju cijenu pa nebi razmisljao kako razmisljas :)
Ima da izbunare i ovog virtuelnog djeda mraza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A evo komentar i na datu temu.... Da se zna prema vjeri sam musliman... Za mene od djetinjstva pa i danas period pred Bozic i novu godinu mi je popravljao raspolozenje, crtani filmovi, igrani...sve to lijepo utice na mene... Da li ste ikada prosli u ovo vrijeme u nocnim satima kroz neki grad gdje su katolici nastanjeni, prizor ukrasenih kuca, sve jedna za drugom....izmame osmijeh na lice... PS...Voli svoje postuj tudje....:).....svima koji slave sve najbolje
Ovo bi i mi (muslimani) trebali uvesti kod nas..nesto tipa Deda Muhamed/Ahmo. Mada najbolje bi bilo po nekom kulturnom liku tipa Izet iz one serije ili Ibro Dirka. Pa onda sjedne na cilim i opa leti iz Saudije, donosi djeci poklone, vuca se po dimnjacima itd. Moglo bi se to odraditi za Ramazanski B., znaci citav mjesec ono shoping sezona, diskaunti i ti fazoni malo da se stimulise ekonomija. ILI....mozda Kurbanski okrenuti ka tome, znaci dan poslije Ramazanskog krece shoping sezona. Bajramsko-kurbansko snizenje do cak 40% a djeca se raduju deda Ahmi jer leti, samo Ahmu bi mogli Ameri skinuti sa raketom ali jebiga rizik je rizik. Jelka? Sto se tice jelke to moze da bude a i ne mora. A mozda za*** Bozicno-Bajramska sranja i furati Festivus For the REST of US! Paliju naci neku a fala bogu imamo ih kod kuce jer to volimo da cuclamo vec zadnjih 20 i kusur godina iz dana u dan tako da bi se moglo reci kod nas je Festivus vec odavno glavni praznik.
Ti si balija ti nisi musliman.
Sretne blagdane svim vjernicima katoličke vjeroispovjedi...
Ajd kad vidim da neki brane Bakira Izetbegovica(Da smo nacisto ni Fahro ni Zlaja, a da idemo do kraja ni ostala garnitura bilo Srpskih bilo Hrvatskih stranaka nisu cvjecke).... Pojedini kazu: "Fahro kaze to mi je od zene"...... Moje pitanje je: kako vi, koji ga branite, komentarisete izjavu Bakira Izetbegovica u CD-u Senada Hadzifejzovica, citiram: "Od imovine imam samo stan sa zenom 1/2".... Molio bi bez negativnih komentara, jer ovo je cinjenica...:)
Koga briga za ovog crvenog šejtana u muslimanskoj Bosni? Pa svako normalan zna da je on kršćanski "Sveti" Nikola i da nije nikakav međunarodni simbol.
Kod nas se slavi Superhik, starije generacije znaju ovaj strip karakter i njegovu filozofiju...
Ja sm viśe za grumfovu filozofiju... "Bolje biti sto godina bogat, nego jean dan siromaśan"
Djedo Mraz
Evo ga sad na mikseru prodje...
...sad sam malo porič'o s njim :)...fura za xi'an, china :)
Kad će nama doći ?
...poš'o je na zapad...tako da :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako da djetetu zabranim Coca-Colu?Na boci je strasni Djeda Mraz!!! https://www.facebook.com/cocacola/app_1393123544265055
Merry Christmas! http://www.youtube.com/watch?v=InYvRyX2Fu4 :)
Deda mraze dodji u Bosnu molim te da te ovi nasi politicari opljackaju nisu odavno nikoga,,ako ne racunas nas koje pljackaju svaki dan,al mi smo navikli...
Mi smo muslimani ne praktikujemo krscanske obicaje nama djed ne treba
djeda mraz ne moze a coca cola moze :))
Svaka vam cast ako vam ne treba Deda Mraz, to je simbol srece glupane jedan. Al eto ti svom djetetu od malih nogu uskrati poklone, uskrati mu srecu kao sto pola roditelja danas radi.Zatucani extremisti,zao mi vas je otac vas *** u supak.I tebe i sve extremiste koje deda mraza dozivljavaju kao krscansku stvar. Ako je tebe tvoj islam tako naucio poserem se i na tebe i na tvoj islam.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/654059
Ceric:Obeco mi Fahro da ce upratit ovog munafika!
nije on munafik...