Nije želio da roditelji vide ocjene
79
Dječak inscenirao vlastitu otmicu zbog roditeljskog sastanka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije svakog roditeljskog sastanka, mene je stara mlatila spagom od pegle
- vrlo povljno šibam posle roditeljskog sastanka - :-D
ma šta ba ti nešto govoriš odje bi kozo kozava, šta tu glumiš nešta, jeba li te ti tvoji roditelji! nemoj ti više ništa komentarisat jer daješ glupe komentare SMOTA _NA
LEGENDA
Vidis ti pametnog , drota ! Odmah skonto da nema kljuceva . Svoje dijete nikad u zivotu nisam udarila , ali za ovakvo nesto = Popustili bi zivci .
A drot ima još jedan stan, i klinjo se udobno smjestio kod kuće u drugom stanu! Šta je sa nama bosandžerosima koji nemamo ni jedan svoj pa smo il podstanari il kod staraca ??? Moj može samo ispod jednog od mostova na Miljacki da se sakrije al mu tu nije udobno pa se inscenirane otmice i ne bojim a ni one STVARNE. Tko će u BiH ukrasti tuđe g.o.v.n. kada kod kuće ima isto takvo. Neće ga nitko ni da mu platim da ga adaptira, uzme ili već šta.
E hoce mali fasovati degeneka..
kralj???legenda??? vi očito niste roditelji,ali zamislite da imate djete i da mislite da je otet i u nekom gepeku!!!
Hahahaha, mogao je na*ebat samo zbog ocjena a sad ce i zbog ocjena i zbog gluposti :D
i ja sam svoga sina commi- a mlatila svojom ki tom pa je posta ret a rdiran
DEGENU!
ahaa da znam sta cu uraditi iduci put ,valja valja
ahhah ne vjerujem ,kralj nema sta hahahh
Jaoo hahahahaha mali je legenda! :D
Dobar je Memo.