Osveta
0

VIDEO / Divovski mačak bacio babu u kantu za smeće

Sarajevo-x.com
Mary Bale navukla je na sebe gnjev cjelokupne javnosti nakon što ju je nadzorna kamera u Coventryju snimila kako baca mačku u kantu za smeće. Umjesto da se izvini, Bale je istakla kako je to samo mačka, što je naišlo na još veću osudu javnosti. Ipak, stigla je osveta. Gigantska mačka ubacila je u kantu za smeće jednu stariju osobu.

Naravno, radi se o jednom smiješnom videouratku koji je postao veliki hit odmah nakon što je objavljen na internetu. Naime, na klipu je prikazana sijeda starica kako sjedi pored kante za smeće u trenutku kada prilazi ogromni mačak. On je najprije pomiluje po glavi (kao što je učinila i Mary Bale), a zatim je ubacuje u kantu za smeće.

Klip nazvan "Revenge of the Cat", kojeg su načinili Andy Goulding i John Dalziel, voditelji na lokalnoj radiostanici u Coventryju u Britaniji, već je pogledalo blizu 200.000 ljudi.

Inače, u slučaju Mary Bale je pokrenuta istraga i protiv nje će vjerovatno biti podsnesena krivična prijava, iako se ona javno izvinila zbog bacanja mačke u smeće, prenose britanski mediji.