Strašne i smiješne situacije
197
Divlji zapad u ruskom saobraćaju hit na internetu
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prvi nije kriv! To se jako cesto desava i na nasim putevima sa nasim nekulturnim vozacima. Kad pretices a on se sa sporednog puta ukljucuje u traku! HALLO, pa polagali ste vozacki, kad se ukljucujes na put s pravom prvenstva propustas sva auta i sa lijeve i sa desne strane.
ovako je isto u američkom saobračaju, možda i gore, samo što to niko ne prikazuje. Samo se vi šprdajte se Rusima!
U Rusiji manje placas osiguranje ako ugradis kameru, zato ih ima ovoliko po autima
RUSKE FUKARE SVAKI DRUGI SUDAR LADA IMA GLAVNU ULOGU :p EJ MOJE FUKAREEEEEEEEEEEEEE
u rusiji je LADA u bosni je to GOLF 2
Otkad su Rusi instalirali kamere u aute, internet je tako postao zanimljiv. Svaka cast! Polizite mi s k.u.r.c.a mast!
Ne pridrzavanje ostojanja, prebrza voznja po klizavom kolovozu, umor, smanjena koncentracija... Sve je to uzrok gotovo svake nesrece!
vidite 12:45 najace ahahahahahahahahaha
Copy - Produkcija ;)))) OBJAVLJENO: 15.11.2012. 11:01 | AUTOR: REDAKCIJA http://www.avaz.ba/galerije/foto/nevjerovatne-stvari-na-ruskim-cestama
Apsolutni divljaci. Ništa im nije vrijedno, pa ni sopstveni život. Skoro da smo i mi takvi. Boba nam fali.
kod njih najveci divljaci voze lade, kao kod nas gol 2
em su svi pijani, em svi voze brzo, em su hladne glave jer su sjevernjacki tip naroda,orilo gorilo, njjima ne gori pod nogama... voze kao kamikaze, putevi su im losi, ne pridrzavaju se propisa, dotrajala vozila, moskvici, lade i volge, umikasane sa najnovijim japanskim, americkim i evropskim terencima. al ipak, to je površinski najveca zemlja na svijetu, pa sve ovo kad se zbroji, sabere i oduzme, nije ništa strašno, ovako nešto se dešava svugdje u svijetu.
stoka samo zna stisnuti gas !
-Divlji ....Istok:) ,ha ha ha haaaaaaaaa!Upo sam sa stolice od smijeha!
Hahaha Najjace je na 11:20 kad drotovi zaustavljaju Nivu
Ljudi boziji do 6 min.,sam gledao ...,suze su me oblile od smijeha,nisam mogao vise gledati ,vise nego divlji zapad
crko sam se od smijeha sta je oono u 4 min auto iz cista mira u hodu bamm na krov,a Bacushke sta rade ,nasta je ovaj dunjaluk izasao..!