Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ojjjjjj Allahu Dragi, pomozi ovim ljudima, da jednog dana pronađu konkretan posao. Zašto nas trujete ovim glupostima. Kako vas nije stid. Zivio sam dane gledajuci ove crtane, da biste mi ovim svim, pokušali uzdrmati cvrstu cinjenicu, da se neke stvari ne smiju shvatati dvosmisleno. U svakom crtanom postoji određena poruka za djecu, jer se u tom uzrastu djeca i uče, poštovanju, iskrenosšću, srećom i ostalim lijepim stvarima. Npr u crtanom ljepotica i zvijer, sustina crtanog je da fizicki izgled nije bitan, koliko i unutrasnjost covjeka, pa time moze i navesti da se u takvog nekog zaljubi i najljepsa djevojka, ona za koju isti tvrdi da bi je bilo nemoguće osvojiti. Ali s obzirom na to da ste vi iznutra ruzni poput one zvijeri, kao i izvana, nije ni cudo sto ne poznajete pravilo ljubavi i emocija kod ljudi. Glupani!!!!!
ma šta ba govore!?? jest neko na ovom klix-u napaćen :))
Pa sve ovo ima u ''The Arrivals''
bolesnim mozgovima su šaraf i gedora simbol sexa
danas je ovo mala maca, kad su isti ljudi napravili HBO. nije najsretniji izbor primjera ali je apsolutno istina i nikakva tajna da diznijevci od samog početka dizni produkcije imaju ove dvosmislene poruke namjerno. na zapadu je to opšte poznata stvar, čak cijela epizoda south parka je snimljena na tu temu, a dizni je bio zabranjen neko vrijeme oko drugog svjetskog rata zbog toga.
DJECU NAM DONOSI RODE. JOŠ MALO PA ĆE SVE BITI CENZURA.
jao gluposti, samo seksualno napaćeni mogu primijetiti seksualne nagovještaje u tim pjesmama.
Mene zanima šta je Aladin rekao.
možda u zemljama IDILE ali ovo mene ne asocira ni na erotiku u pokušaju , kamoli na sex :) omg kako glup članak , ne mogu vjerovati
A gdje je ona 'Moj me Hašim kao bubanj dere'?
I ona od $abana Two galeba bela (PInokijo)
Zlatokosa se raka u 16
DJE JE OVDJE SEKS
Ne znam stvarno ko se može bavit ovakvim stvarima, i kome to sve padne na pamet.. Nečiji perverzni um vjerovatno.. Djeca sigurno ne traže ovakva dvosmislena značenja dok gledaju slične crtiće.. Niste imali šta bolje objaviti.!
vertigo@ opet ti! Poštedi narod svojih teorema
Idi jedi g...., neke su željne tog..:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto nas klixovci "bombarduju" glupostima
trenutno jedini bolesniji covjek od vas Klix-ovaca je ovaj njemacki pilot -.-