Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasplaka me ova reakcija roditelja...
pa da je taj Allah milostiv ne bi se jadno dijete rodilo gluho je li se treba Bogu zahvaljivati na tome što je svaki izum skup za siromašne ljude???? a On sam stvorio bolest tj. gluhoću? slijepoću. ..itd.. ? onda ispade da su izumitelji milostiviji ;)
Njoj izostavio sluh a tebi pamet
lela1993 Kakav je to Bog koji stvara gluhu,slijepu,bolesnu djecu da bi samo zdravi rekli "Bože sačuvaj...da bi bila kao opomena za zdrave a šta su onda tu bolesna djeca samo neki pokazatelj i ništa drugo? je li to tako "divno" objašnjava zdravima neke stvari? to je onda čisto PONIIŽAVAJUĆE za bolesne ljude...i zašto na rođenju nevino čisto biće kažnjava? je li ono što krivo? zašto nekim zlobnim i zavidnim ljudima ne učini loše? nije li to ko poniženje za njih? da, Muhammed a.s je bio potpuno zdrav,nije se rodio gluh,slijep,retardiran... drugo je smrt supruge...čak je oženio stariju od sebe zato je i umrla.... a djeca su mu umrla jer je tako možda bilo suđeno...drugo je roditi se sa manom!!! dakle taj Bog direktno kažnjava nevino čisto biće tek rođeno a drugo je kad se umre itd....itd....jer će ionako svi jednog dana umrijeti.
Science wins! :)
Da je ziva i zdrava svojim roditeljima. Dusa draga. :)Kad ovako nesto vidim,shvatim koliko sam nekad nezahvalna.
Ja proplakah...
dusa draga, svi smo mi bezobrazni jer ne cijenimo sve sto nam je Allah dao.
InšAllah
Ja ne kontam nesto... Zasto je Allah neduznoj djevojcici dao ovakvu sudbinu, a na Svijetu postoji milion zdravih ljudi koji rade ono sto njemu ne pase (ono sto mu STVARNO ne pase)?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)