Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sporim da je klinac inteligentan, ali muka mi je od ove tzv. indigo djece. ni djetinjstva nema, odmah je ubacen u proces stvaranja novca...to je nazalost pocetak stvaranja svijeta kojeg se grozim....Ovaj nikad nije pao sa bicikla i zgulio koljena, niti zna slast krađe susjedovih jabuka...
Hahaha Rag..u pravu si..:)
ma sta ce biti bolji sto bi imao obicno djetinjstvo?? ovako ce razviti biznis za buducnost i imat ce love..
koje je.beno preseravanje..čuj klinjo neki uzeo knjigu i novine i glumi nešto
Pederčina
mr cory ima debile od roditelja koji mu nisu dozvolili da ko i svako dijete uziva u zivotu i nestaslucima ! kako smo krenuli, tek rodjene bebe cemo uciti svercu i finansijama !
Cita smrtovnice na engleskom
Meni je ovo bolesno, devetogodsnjikak treba da se igra autica klikera ne znam ni ja sta vec, da bude bezbrizan jer djetinstvo treba da bude najljepse zivotno doba... imat ce cjeli zivot za rad i brige koji isti nosi sa sobom.
Rano si ti odrastao,sine moj. Steta.
Jbte ja sa devet godina igrao: klikera, žmire, lopte :D
Nervira me ovo dijete . :/ Kao da nije dijete ..
Sve je ovo ok i mali ima neki svoj orginalan fazon mora se priznati ali malo je rano sa 9 godina, bar da dio djetinstva provede kako treba, da ne bi sa 40 htio da bude kao malo dijete!
Dvadesetogodisnja vladajuca struktura, mr. corupcija, ima super smisao za humor i vlastiti biznis, pa cak i kad tonemo... sa njima-tonemo sa stilom.
Poselami mamu mali..ccc
Malac je vehabija, nosi kratke tole.
ima dobrog mentora..
Mali Lenny Kravitz :))