Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još noću ostavim svjetlo, još uvijek se nadam dolasku tvom, Tamo gdje te ja očekujem s čežnjom, tamo uvijek imaš dom.😘🧚‍♀️❤️
😞
😞😞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kofole za BiH, vise mi lici na Ukrajinsku zastavu....
Hvala vam*srce*
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI DOMOVINO🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovo nije zastava RBiH, ovo je instant zastava apartheid Dayton Baznije napravljene po mjeri fasistickih krugova posrbica i pohrvatica!
Tanko je ovo. Ako zaista cijenite svoju državu i njen dan nezavisnosti onda ta koreografija i dimni efekti moraju biti puno bolji da bi se to javno objavilo. Ovako djeluje kao neki slab pokušaj proslave lokalnog preduzeća.
Nema bijelog ni u zalihama
Kad je ovo snimano? Evo mene na bjelasnici, nema snijega ni u sjecanju...
Prelijepo.