Nevjerovatna fotografija
0
Čudovišni oblak u potjeri za avionom
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oh,Boze,pa sta ja radim na ovom sajtu?????
Inace ova vijest je poput bombe odjeknula na svim svjetskim medijima
Be prepared...
jedino sto je stvarno na ovoj fotografiji je ovaj CRVENI KRUG, svaka cast thumbs up, yooo
E nek neko opet kaze da nema sejtana!
ja i? poklopio se avionu i oblacima pravac i brzina. šta je tu čudno?!
Nema teksta da nema grešaka. Ja se opet vratim na sport i na košarku, kada izjednači koševe i poene. To im ne mogu oprostiti
Ako zanemarimo činjenicu da je ovaj \"tekst\" u našem jezičko-stilskom diskursu potpuno neprirodan, nakaradan i apsurdan, sljedećih nekoliko \'gafova\' su neoprostivi i sramotni za potpisnika nevještog prevoda \'otuđenog\' prije nego li posuđenog teksta. Pravopisne \'omaške\': bjegu, oblaka koju me je bio, koja se slučajno zadesio, rođenadana, iznanada. Stilske: ...bježao od oluje kada je ugledao potjeru na nebu... (pokušajte samo vizualizirati ono što sugerira sadržaj ove rečenice, ratovi zvijezda, šta li)...rekao je doktor. On je rekao... (ko je rekao, zeko rekao) ...ali je izgledalo da je avion u stalnoj borbi sa olujom\", rekao je doktor. Svjedok neobičnog prizora je rekao da je zaista izgledalo kao da oblak juri avion.... (tajanstveni svjedok je osoba A, osoba B, ili osoba C)... Da li iko, ikada napravi redakturu bilo kojeg teksta koji Sa-X objavi? Ovo je, u najmanjem, suvisla kritika, ali i vapaj da napokon počnete poštivati čitaoce kojima je osim suštine bitna i forma. Hvala.
\"bjegu\"
Čudovišni !!!! Sta ovo znaci.. Cija je ovo rijec Koliko se sjecam kaze se Cudni - Cudnovatni-Cudesni Jah...
oluja, tornado, bježi,... a trava i livada iz XP-a :D
Kakva bolan oluja u Montani sada i zelene livade, i pingvini se slagiraju na -60.
bas me interesuje sta ce sut,biti???? sta ce i ko ce koga da gOnja ???? hmm..mozda ajfelov toranj avione il moju nanu zubi koje je ostavila u casu kad je krenula na spavanje?? MRŠ!!
Bježao od oluje i slikao a trava uspravna ko ona stvar.
Ove vijesti na SA-X kao da objavljuje neko iz Kalesije! Ono je avion koji upada NAMJERNO u tornada i izbacuje neko njesra da bi smirio jacinu tornada, uragana i sl. Sreca pa neko nije Seku Aleksic ubacio u ovu sliku jer bilo bi Tornado u potjeri za Sekinim sisama!