Opsesija McDonald'som
0
Čovjek pojeo 23 hiljade hamburgera
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nase pite i cevapi su zdravi jel?? Nije to kopiranje Amerike,onda znaci da 90 % stvari koje radimo i koristimo je kopiranje nekoga..
@ Dalia ... Pa koga bi ti da kopiras ... Iran, Rusiju, Bugarsku ... cccccc. Ne treba se mnogo brinuti, zbog nase arogancije mi cemo uvijek biti drugaciji. A McDonald\'s ... pa zasto da ne, ko voli nek izvoli.
Ljudi kakav MC\'Donalds,to ne treba Bosni.Mi treba da smo ponosni sto se drzimo svog tradcionalnog jela.Mislite da bi amerikanci otvarali cevabcince i burekdzinice po Americi?Prije svega hrana iz MC\'Donaldsa je veoma ne zdrava,pogledajte samo amrikance,malo ih je koji su ispod sto kilograma,imaju najvise dijece koja pate od gojaznosti.Neka nama nasih pita i cevapa,neka nama nasih obicaja i nase kulture,Ineka nas kopira neka,mi budemo jedina drzava na zemaljskoj kugli koja ne kopira Ameriku.Vjerujte i to treba da nam bude ponos.
al neka ima mcdonaldsa za one sto hoce d aga jedu. da barem imamo izbora, nego smo kao fukare..samo one nase trovace sa hamburgerima i piletinom u salmoneli. neka dodju i kinezi i meksikanci neka dojje ko hoce, pa nega raja ima izbora. ko voli pitu jedne pitu ko voli cevao eto mu ga, ko voli mcdonalds nekada i njega bude
kreten!
koga briga koliko on ima kilograma
A što ne pise nigdje koliko kila ima? Dajte vise informacija.
sto na nisu stavili sliku tog papka?
Ma kakav hamburger, kakav McDonald\'s. Lijepo uzmes onu pljeskavicu iz njega, sameljes je i zarolas u jufku, pa se najedes bureka!
slazem se sa poguzijom
nek ne dolazi. ne treba nam to americko smece pored cevapa i pite!
hoce li ovaj mekdonaldz ikad doc u šeher???
ih da sam ja cuvo racune od kurte mogo bi se grijat ovu sezonu............