Trenutna cijena 250.000 dolara
5
Corvetta Neila Armstronga se prodaje na eBayu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijene Korveta od nepoznatih osoba: http://usedcorvettesforsale.com/ Kad se uzme u obzir ko je Nil Armstrong vrijedi ta Korveta mnogo vise od 250 hiljada.
Ko da je iso sa njim na mjesec vas od prasine
prodaje se titin yugo za 500.000KM, trenutni vlasnik sam ja!
jeko Neil Armstrong??
@sHE e konjino mrsh u pi..ck.u m..a[te[r[inu s tim sranjima na svakom artiklu spamujes a posto te ovi levati od moderatora ne brisu garant si jedan od njih a?
http://j.gs/1663782/mypictures vracam dugove mala iz rsa :)) pogledajte
ako mjerač nije radio od 1970 god. onda je presao oko 2.000.000 Km minimalno,cuj za ovo smece dati toliku lovu, boli me kuuraaac sto je to od Amstronga... ovaj svijet je otisao u kurrrrac 1000% Tito ustaj sto prije!!!