Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametniji je od klixovih novinara
Tužno brate, tužno.
ne se*i buraz....sad bi ti kao zatvorio ljude da bi znali kako se ophode prema zivotinjama? Pogledaj malo ljude oko sebe, ne moras ih zatvarati, ljudi u ovoj drzavi su svakako na robiji! Mozda bi ti bolje bio kad bi nekom siromahu dao tu hranu koju dajes zivotinjama. Al jok, kad ti malo dijete pruzi ruku dok stojis na semaforu pravis se da ne vidis i zatvaras stakla. Divan si ti covjek, aham.
Joj,bože,nije molio za slobodu već je ugledao čips ili šta je već i pokazivao da mu je to sipalo ...
Pokazuje na hranu a ne da mu otvori..
Chimpanzu za predsjednika BiH!
hahahha, nevjerovatno iz cega se izvede prepirka o vjeri. Koji smo mi bolestan narod. U gorem smo mi zatočeništvu od ovog majmuna. U zatočeništvu mozgova.
I onda bradate spodobe od vehabija kao vrijeđaju ateiste nazivajući ih majmunima..He he..Pa ova čimpanza je doktor nauka za onakve parmake tipa Mevlid!!
@translate Ovo google سبحان الله prevodi doslovno na Engleski kao Halleluja a ustvari na \"naški\" ovo znači Subhan\' A L L A H...
isti toma nikolić. izvini majmune što ti vrijeđam inteligenciju, upoređujući te s primatom
Cimpanza garant misli nesh tipa: Jest degen ovaj humanoid, ne zna ni prozor otvorit -.-
za@ Mufljuza Pa vidim poznata mi faca u kavezu kad ono ti , kad si otisao u Wales? Sta bolje placaju ? Ma ja tezak je zivot vas musli...majmuna !
Najbolje bi bilo da zatvore nas ljude, pa da mi molimo sipanze da nam otvore. Tek bi tada mozda razumjeli kako se odnosimo prema zivotinjama.
@Darwin: Uopšte se ne osjećam tako. Štaviše, osjećam da bih se mogao iskenjati u Darwinova pogana usta.
Meni je uvijek zao zivotinja u zoo vrtovima.Ma kakve uslove imali to je robija za njih.Dok je svijeta i vjeka ljudima treba hljeba i igara,nazalost.
vidite na google translate-u sta kaze ovaj سبحان الله !!!!
Kad vjernici pogledaju ovakav video, sigurno se osjećaju kao da ga prime u pakaš od Darwina.