Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prazne plasticne boce su za dupe, a ne za camce. Nedim gay
Ja namjeravam ovako Atlantik. Cuce se. Monpan Laptic
Mali je iz sirommašne porodice pa je moro barku praviti od pet flaša......šalu na stranu trebali bi smo podržati i BiH akciju koja sada kreće da nam se domovina malo očisti od plastike a to je moguće samo plaćanjem donesenog otpada i reciklažom.
hahha si kad cula za sarkazam, procitaj mi post ponovo pa vidi hoces li shvatit, cisto sumnjam al eto. Ako malo pogledas po portalu vidjet ces da imaju razne kategorije pa citaj ono sto te interesuje. Meni je ova vijest bas fora.
majo ti si sigurno jedna od onih koja plasticnu flasu baci gdje stigne,po mogucnosti u kakvu rijeku ,pa neka nosi sto dalje od tebe
Nemas ti pojma ni ko sam ni sta sam a pogotovo cime se bavim, ima mnogo bitnijih tema od ove, a sto se tice novinarskog posla, to me nikada nije i nece zanimati definitivno !!
Eh bas, ne znam ja ko je i.diot ovdje maja, ova vijest spada pod zanimljivosti i tu si je i nasla. U cem bi bio problem? Sta svaka vijest treba da bude o kriminalu, Federacija vs. RS i sl.? Al vjerujem da bi ti to bolje odradila zato i jesi zaposlena kao novinar a nemas vremena da trkeljas i pametujes po portalima, da bas...
Koja vijest, novinari, idioti !!!