Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Miles Dyson ah te uspomene hhaahahahahha
Neka ih ije kaznio, i ja bih ih kaznio. Od osoba u uniformi i svih onih koji obavljaju bilo kakvu javnu funkciju se očekuje ozbiljnost, disciplinovanost i profesionalnost, a ne budalaštine. Kad' nisu u uniformi onda nek' rade šta 'oće.
Haj ba suti nemas ti pojma mama ti glupa.
Vidim iz tvog komentara da si jako inteligentan i imaš šta za reći, zato se povlačim iz diskusije s tobom. A što se tiče toga da mi je mama glupa, voli bih da vidim bi li imao petlju da mi to kažeš u lice a ne ovako skriven iza monitora.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hahahahahahahahaah :D a šta drugo očekivati od drotova...
cuvari reda i zakona. sramota! :) drogerasi pravi.
Ovo nasa murija ne moze jer su sve ugojeni,glavati mrmoti...
Sad će sipa da te traži zbog izjave,uvrijedio si ih...;)
Nece oni njega traziti, vec samo doci po njega :)
Ja mislio ovo isfuralo