Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ona lopta sto ju je dzeko sutno protiv brazila
Ovo Dodik jase na meteoru, kolika mu je glOva a jos svijetli !
Je bo te, ti mora da si studirao međugalaktičke letove. Što se mene tiče, loši snimci NLO-a su takvi jer naprosto su snimljene prirodne pojave ili su montirani tj. lažirani snimci.
To je zato sto svaki NLO kada ulazi u zemljinu orbitu ukljuci zastitu protiv HQ snimaka, dakle imas auru oko letjelice kojoj je zadatak da napravi i od dobre losu snimku po uzoru na VHS kadrove svadbi iz osamdesetih... Pa nisu ni vanzemaljci sisali vesla :)
Go ahead
Mene samo zanima kako nijedan snimak nekih NLO-a i sl. (nevezano za ovaj članak već generalno) nije kvalitetan snimak, nego k\'o da fiksnim snimaju. Svi lafo imaju HQ/HD kamere a nema kvalitetnog snimka!? Čudno zar ne..
1. Britanci sinoc vidjeli meteor (\"zvijezdu padalicu\"), zamislite samo. 2. Srbi odmah pozurili da objave tako vaznu vijest. 3. Ovaj idiotski portal hitno preuzima vijest od neprocjenjivog znacaja. ... Idem sebi odsjeci ruku kojom sam kliknuo na ovo.
Samo dobri su ovi britanci, ovo bi kod nas moralo zavrsiti nekome u dnevnom boravku da bi se policija zvala.