Traži priliku da pokaže šta zna
66
Britanac pametniji od Einsteina, a pere prozore
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa normalno je da pere prozore s tim koeficijentom inteligencije. Da ima IQ ispod 80 bio bi politicar ili kakav predsjednik drzave.
zivim na VI spratu, balkon odmah iznad parka. Nesto kontam dal\' da probam i ja. ako je on pao u parku i ima 180, ja padom u park sa VI sprata imao bih brat bratu, barem 360
sine, ti si u engelskoj izuzetak, u bosni ne bi bio; ovdje inteligentni peru prozore, a manje inteligentni a vise snalazljivi drmaju drzavom.
Dobro je prosao, da dodje u Bosnu sa takvim IQ ne bi mogao ni prati prozore... Sve je naopako....
Nije sve u IQ , treba imat´ i Nafaku ..
Good Will Hunting :)
\"Pamet\" je sirok pojam, inteligencija je samo jedan segment \"pameti\". Mora da su mu ostali parametri ispod prosjeka pa nije uspio u zivotu.
hoće da pokaže šta zna sa brojevima? nek umjesto mene uradi ispit iz matematike. ROFL
treba ove nase na vlasti lupat necim u glavu dooooooobro
SVAKA CAST MAJSTORE
@Aldino vlašino, tvoja m.a.m.i.ca sa grudnjakom i do.p.ičn.jakom ima IQ 20, a bez dop.ičnja.ka i gru.dn.jaka ima 120....tada pokaže svu svoju inteligenciju...koja kipi iz nje....
ja mislio samo u nas tupsoni na vlasti a pametni hrmbace za njih...
da je pametniji od enstajna nebi prao prozore
Arduana sa samijom ima 50 IQ a bez 25.
Dodji u Bosnu kod nas neces ni to raditi
dobro je da nisi iz bosne, ne bi ni prozore prao jarane
ljudi su se oduvijek bojali pametnijih od sebe... žalosno ali istinito!