Jedna knjiga, četiri dana manje
59
Brazilski zatvorenici skraćuju kazne čitanjem knjiga
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično! Neka krenu odmah od najtanjih : 1. slovenski atlas, 2. srpska junačka djela kroz historiju, 3. crnogorske radničke pjesme :))
Kod nas ko nauči čitati odmah je slobodan i dobije posao u državnoj firmi.
7 puta 4 = 54 ??? ajd ti malo tu tablicu mnozenja nauci za svaki broj jedan sat slobodno imas. 7 * 4 = 54... Nadam se da si 1 ili 2 razred.
Ovako treba i ovdje, a ne tegove im davat
nesto kontam, pa mogu procitat 7 kniga o onom hriju pokeru i znaci 7 puta 4 znaci 54 dana manje
odavno nisam čuo genijalniju stvar po pitanju kriminalaca
ma sta ja znam, kod mene haver bio u Zenici, kaze previse je to napuhano, te price o ispadanju sapuna, nisu kod nas dugogodisnji robijasi da im je drag muski pakas, gu.ze,nje se vecinom desava ako je ko kome ostao duzan od ranije pa hoce da ga ponizi
mog havera tri put vracali s kapije, kazu nema mjesta, hahahaha, ja cirkusa
i gu.zi jarane, taj koji se vrati vjeruj da gu.zi, a onaj kojega gu.ze se ne vraća... hahahaha
mein kampf
ove nase ne mozes istjerat iz zatvora, taman ga pustis on se vrati, sto ne bi, kad djaba jede, djaba spava, djaba se za.je.baje, jos da i gu.zi zatvor bi biio ko hotel
smanjujul onim sto su na dozivotnoj?