Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom našem poznaniku sa portala: "Evo ti prilike. Odi sa dečkom tamo pa se vjenčajte. Tamo i ostanite. Zauvijek!"
Susjedi moji Bosanci i ostali. Evo vam link pa vidite koji su njihovi stvarni ciljevi, pa onda vičite na me....: http://***/vijesti/svijet/88389-audio-poslusajte-sto-lgbt-aktivisti-namjeravaju-napraviti-sa-institucijom-braka-ako-im-se-dozvoli.html
kad se zgombaju pa vibratore u ruke uzmu da simuliraju muskarce :D
A ona donja u ekstazi dahće: "Safete, Safete!!"
Zašto obje nisu u vjenčanicama? Jedna se obukla kao muškarac. Dakle, ipak postoji potreba da jedna od njih barem oponaša muškarca, što dalje govori da su svjesne nelogičnosti i abnormalnosti da na svadbi budu dvije mlade koje se žele vjenčati međusobno, tako da su nesvjesno oponašale normalno stanje, odnosno vjenčanje između muškarca i žene. Siguran sam da sve ove lezbače podjednako vole i muškarce, jer njihova potreba za ženskim tijelom je jedno, ali potreba one dole za salgijom je nešto drugo i nijedna sprava ne može zamijeniti mušku alatku.
Svadba beše ko svadba i šta da se priča parada pijanstva i kića....
Kill it with fire!
burn burn burn burn burn m'fucking gay gori gori gori gori brkata pedercino pa kaze opet burn burn burn :D haha dobar beton
Nek im pošalju iz Hrvatske onu svoju da im raspiše referendum!
Bog te čuo!
Mislim da se nisu lijepo rasporedili, trebali su se zamjeniti za odjela. Mlada ima vece brkove od mladozenje.
nek si nam ti lijepa
Ja samo kazem da ako jedno oponasa muskarca, nekako mi vise ide da to bude ova mlada. Mada za mene ovo nije ni malo normalno Bog je stvorio i musko i zensko da bi bili zajedno a ne ovako.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
...eto...sad tvrdi balkanerosi iz protesta neće ić na mundijel...
otici ce bar jedan! da kaze sudbonosno "DA"!!!
sta ic! ja odlucio da ne gledam na tv a i djeci cu zabranit :D