Zanimljivosti
0

Brat i sestra žele legalizirati ljubavnu vezu

FENA
Bila je to ljubav na prvi pogled. Njihovu strast nije mogla obuzdati čak ni činjenica da su brat i sestra. Susan i Patrick danas imaju već četvero djece i bore se za legalizaciju incesta.

Naime, ne znajući da su brat i sestra, Susan K. (22) i Patrick S. (30) prije šest godina jako su se zaljubili, a iz njihove veze izrodilo se četvero djece.

Zbog teškog oblika incesta, suđeno im je već više puta, ali oni od legalizacije svoje veze ne odustaju. Zaljubljeni brat i sestra dostavili su žalbu ustavnom sudu Njemačke kako bi se izborili za svoje pravo da žive kao i svaki drugi par.

Susan i Patrick odrasli su ne znajući jedno za drugo. Patrick je kao 24-godišnjak počeo tražiti svoje prave roditelje i tako 'nabasao' na Susan, kojoj je tada bilo 16 godina. Zaljubili su se, a uskoro je Susan ostala u drugom stanju. U međuvremenu su dobili još troje djece.

Djeca su stara od 21 mjeseca do 5 godina i po sili zakona su oduzeta paru, a najmanje jedno dijete rođeno u ovoj neprirodnoj vezi ima naglašene tjelesne i duhovne anomalije.

Patrick je već dva puta osuđivan i smještan u zatvor jer je u Njemačkoj zakonski ljubav između braće i sestara zabranjena.

Posljednji je put ovaj rodoskrvnik osuđen u studenome 2005., ali se žalio da bi prije nekoliko dana pokrajinski sud u Dresdenu odbio njegovu žalbu i naložio izvršenje zatvorske kazne od dvije i pol godine. Žalbom ustavnom sudu par želi legalizaciju svoje ljubavne veze.