Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametniji od covjeka... I najpametniji pas ikad !
kazu pas ujede covjeka i treba ga ubiti.... a covjek udari covjka, opljaca ga, prebije ga ... sta s njim treba uraditi... jednostavno ga ubiti .. i to gore nego psa jer je svjesno bice.... kraj price o agresivnim psima i ljudima...
cisto za info, tada je smrtnost novorodjencadi bila blizu 30%, upravo zbog tih "higijenskih" uslova ;) i ne, nije izmisljena cifra, pouzdana informacija od strucnih lica
A koja frka oko psa.. kako li su bebe preživjele kad su se u staji porađale, na pašnjacima, na po' ceste, živo me interesuje..
otkud ti ideja da dijete ima slab imuni sistem. ima jaci i od tebe i od mene, neznalice
Možda nije otac djeteta, ali je definitivno pomagao u pravljenju. Niste svjesni kolko je to ovdje u Britaniji uzelo maha.
za koju sedmicu vijest na klix-u: "žena podnijela zahtjev da konj prisustvuje porodu, kaže da djeluje smirujuće na nju" :D malo šale, ne zamjerite :)
A, gdje mu je pečat da uđe u salu?
psi su zakon.
...istog sam misljenja- pozdrav
Okdud li onoliko infekcija i bolesti po bolnicama. Pustili ga tamo gdje se radjaju bebe kojie imaju veoma slab imuni sistem. Jos nisu ni ocistili, odmah tuziti i otkaze dijeliti. Terapija ili ne, takve sobe moraju biti klinicki ciste a kamoli jos kerove uvoditi.
- pa sta je tu cudno...pa obicaj je po ovoj novoj modi pustiti OCA da prati rodjenje dijeteta :-D i sta je sad ovdje sporno :-D haha
pa valjda je dozvoljeno da otac prisustvuje porodjaju?
i mi pitari sarajevski isto ovako radimo. povedemo psa na sjednici SDP-a a i na porod. fini cuko-dusa slatka.sveta sarajevska zivotinja.