Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOlim Klix da provjeri ovu informaciju! Naime ja sam naisao na informaciju da su kineskinje odlucile da pustaju dlake ispod pazuha i da ne peru gu.zicu poslije nuzde u znak podrske Dodiku u predizbornoj kampanji!
hahahahahahahahahahahahahahha you made my day
Zaboravio si podrsku nebeskom naradu i nisi pomenuo sezonsko tusiranje i kupanje sa smijenom godisnjih doba...
Ima jedna anegdota, prijeratna, i ja sam cak bio klinac al pamtim... Sarajevski klosevi okupili se na jednom cosku gdje se sjedilo i pljuvalo po trotoaru tradicionalno, kad nailazi dama, u najlonkama a rutave noge, toliko rutave da su joj pojedine dlake virile kroz carape. Ka'e ovaj jedan, oprostite gospodjo, a gdje ste kupili te vunene najlonke ?!!!
hahahah dobar ;-)
Čega se pametan stidi, budala se time ponosi.
Ova druga je slatka ko med, dzaba dlake dzaba sve ;)
Bizarno bi bilo da prave pletenice od tih dlaka. Ovako je prirodno. Za mnoge neprivlacno, ali prirodno. Kao i dlakave zenske noge. Samo smo navikli da su depilirane. To sto se slikaju nije nimalo bizarnije od onih sa napucenim usnama, isturenim guzicama i svim ostalim "selfijima". Sto se mene tice, cak i autoportreti slavnih slikara su nepotrebni. Pa makar to bio i Van Gog ili Rembrant. Svi bi radije gledali neke lijepe Holandjanke tog vremena nego njih dvojicu. Njima nekako mogu da oprostim, ali ovim danasnjim "selfijasima" nikako.
pogledaj clanak o coloniji...mislim da ce ti se svidjati i text i komentari :D
Draga Dunja i Gago, puno vas voli vas drug Sasa :-) Gago, nemoj sad da se uozbiljis zato sto si malo starija. Dunja, hvala ti sto si se sjetila i mene. Znam da je Gaga lavica, ali nisam znao da joj je danas rodjendan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klub ,,cupava noga", ,,cupav pazuh", jos samo fali ,,cupava mindja".
hahahah e da postave te slike zamisli tek onda komentara.
Al' bi balilo na sve strane :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
do malo ce i pustekiju slikati :)
Uredu je kad muskarac ima dlaka zato i jest muskarac ali vala kad curu vidim sa dlakama ispod pazuha ili na nogama hoce mi nesto bit,msm cure budite otmjene i vodite racuna o tome ostacete zapamcene u muskim ocima :)
Nije uredu ni kad muskarac ima ispod pazduha ili dlakava prsa (prasuma), malo paznje svom izgledu ne skodi (masinica i takve stvari nisu na odmet)Nemojte se bojati, to vas nece napraviti zenskastima.
pihhh pa naše žene su onda prvakinje u ovoj disciplini
fuj koje gadure. i muskarci se trebaju depilirati ispod pazuha, zbog higijene, ne zato sto je to fancy. fuj fuj
Prije da se trebaju svi redovnije kupati/tuširati. Za brijanje manje-više.
pa valjda se to podrazumjeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ova zadnja najrutavija..
uf, kako se ove usmrde kad se oznoje
baš je sexi vidjeti kod lijepih žena.
fuj gade
kao što rekoh meni se sviđa, ali samo kod lijepih žena i ne znam šta tu ima biti gadno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stvarno ono, nesto bizarnije u zovtu vidio nisam. U BiH takve zene na svakom cosku a nema nikakvog natjecanja.
uuuh, u koje coskove ti zavirujes...polako postajes bizaran.
Baš nije istina. Imam priliku da puno putujem i upoznajem različite narode al mogu ti reći da se nigdje žene ne dotjeruju i ne vode računa o svom izgleda kao u zemljama jugoistočne Europe i u Iranu. Što se tiče zapada, uključujući zemlje visoke mode, poput Francuske, Italije, Velike Britanije, vjeruj mi najveći broj njih je opušten po pitanju svog izgleda. Iznenadio bi se kad bi vidio cure u centru Pariza s dlakama ispod pazuha a ja u centru Sarajeva to još nisam vidjela. Pozdrav ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Neko u redakciji mnogo voli dlakave žene