Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST!!!! Samo naprijed djeco. bavite se naukom a ne politikom. ponosni smo na vas!!!
Svaka čast !!!!
SVAKA CAST !! Bravo !!!
Kako to kada primiš samo jedanput u vugla bude ti jasno di si i šta je oko tebe, i uopšte nije dosadno.
@fejs Ne serendaj. Takvim \"stručnjacima i \"upućenim\" kao što si ti treba najmanje par miliona dolara da napravi jedan običan eksperiment na školskom času i to je cifra ne zato što treba već da onaj koji traži odustane od zahtjeva. Lijenčino haj\' ti tamo vidi imal šta novo na fejsu, nije ovo za tebe.
prenos slike taktilnim putem... jel nekim slučajem bio ijedan liječnik u toj komisiji za dodijelu nagrade? ili bilo ko ko ima osnovne predodžbe o vidu i prenosu slike u mozak? Imam i ja izum, ne trebaju nam veliki dalekovodi! prenosit ćemo struju ka naisterima!-eto to vam je otprilike analogija ovog sto su oni \"postigli\"
ma to može biti samo u BG i na R.Gori. Na Zapadu se Vojvodina samostalno predstavlja a za RS nisu ni čuli
samo da ovi studenti budu ispravne glave pa da prestavljaju BIH a ne RS, ja kad sam bio na balkanskom kongresu u BG ljudi iz Dervente prestavljajuu RS a ja BIH, zamislite na video topu spisak drzava Balkana a izmedju njih pise i RS ...koje razocarenje... sretno im bilo...
jel ovo vijest kao o onom srpskom satelitu iz Beograda ? :-D
Ja sam mislio da je ovo sa dobojskog fakulteta slobomir univeriteta. u bijeljnini nema FITa
da hoće izmisliti nešto da posrbicama otvori oči
Univerzitet Slobomir Bjeljina
>>>>>>> Dobra ideja, ali koliko bi to puta \"osvjezavalo\" tu sliku \"taktalnim putem\"? Jer mu traba jedno 50 \"puta\" da se stvori slika samo jedna (dakle jedno 1-10 sekundi za jednu sliku)... Takodjer to \"ponavljanje\" moze izazvati dosadu..
DajBože da je tako,ali ja sam sumnjicav,sliku dobiti prenosom vibracija na kožu????Teško???možda?? Mogu ce je da slijepi imaju neki istancan osjećaj na koži???
prednji dio izgleda kao kinect za xbox
Dobra ideja, ali koliko bi to puta \"osvjezavalo\" tu sliku \"taktalnim putem\"? Jer mu traba jedno 50 \"puta\" da se stvori slika samo jedna (dakle jedno 1-10 sekundi za jednu sliku)... Takodjer to \"ponavljanje\" moze izazvati dosadu..
Svaka čast momci, vi ste ponos Bosne!