Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad si gladan nisi svoj xD
mozda ga je spasavala
iste smrdi heheh
Ovo je škobalj, vake sam fato u miljacki na kuruz
Kao prvo ovo nije bijela ajkula nego plava ajkula (ona koja jede i ona koja je upecana).... Kao drugo: Sretna vam Nova 2013 godina!!! Puno zdravlja srece i para... za ostalo necemo da brinemo....
prvo, ova manja ajkula nije great white. drugo, jel mislite prestati objavljivati kvazi-naucne-gluposti? velike bijele ajkule nisu kanibali, pod normalnim okolnostima (osim u embrio-fazi) u okolnostima kada nema hrane (ljudski faktor) - svaka zivotinja je kanibal. i covjek je kanibal u nedostatku hrane.
nego, covjek ce pobiti sve ukljucujuci svoju vrstu pa i bijelu ajkulu
vako i ljudi, znam iz prve ruke...
nidje veze, jestel razmislili o tome da je mozda vece majka a da je njeno mladunce uhvaceno pa da je spasavala ga ? ne bih rekao...
Vadi komšo, požuri pojede ovaj ždero, govori manja ajkula xD
ja isto mislim da ga je spasavala ...pametne su to ribe.
Ovo je plava ajkula a ne bijela...
Glu.pani, glu.pi, ako niste sigurni koja je vrsta ajkule u pitanju, bolje vam je da se ne provaljujete. Cuj bijela ajkula... Vi ste u rangu eskpresa, pa.pcine one nepismene!!!
..to nije bijela ajkula..