Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas bi odvalili drvo i odnijeli ovo na otpad... :D
Kako su dospjeli tamo? Pa jednostavno suviše spora prijevozna sredstva, naročito kada se na vidiku pojavi grizli ili bengalski tigar.
ma i drva bi prodali:)))
bystander, tako je :D Trebaju svi Djoleta da slusaju
...commi ima život...više puta je covjek izjavio da vikendima,praznicima i sl. ne posjecuje glupe portale...to obicno radi dok se dosadjuje i radi u kancelariji :-)))
ko nije drvo razumeo prvo pa tek onda sadio... taj nije ništa uradio i shvatit će kad tad...da ne zna šta je hlad...
commi se još nije javio ?
izmetbegovica mladeg za bukvu
Mislim da je commiev racku srasto sa necijom guzom isto ovko....
Al u limburgu mjesecu...svakakvih gluposti,
Ovo biciklo je slika sa 9gaga
stovani gospodine Bernard Henry Levi,nemate vi pojma,nikada nije postojala niti postoji drzava bosna,postoji SAMO HERCEGOVINA I bosna.VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE