Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedino opravdanje za postojanje zooloških vrtova u 21.-om vijeku - spašavanje ugroženih vrsta. I, eventualno, ako se neka divlja životinja ne može vratiti u svoje prirodno stanište jer je ozlijeđena ili previše ovisna o ljudima. Sve ostalo je zlostavljanje životinja. Što znaci da se svi mali, privatni zoološki vrtovi koji su samo zatvori za životinje trebaju ugasiti.
Bosanski pravoslavci ce uvijek imati mjesto u Pionirskoj, samo ovaj put pored lemura, a ne sa lavovima.
Sta je sa našom rijecnom kornjacom nisam je vidio godinama...
Postoji Udruženje za inventarizaciju i zaštitu životinja BiH pa njih pitaj sta se desava. Ili jos bolje, pocni volontirati da zaštitis rijecnu kornjacu, ako je jos ima.