Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahaha, slatkis mali :-)
duuuuuuuuuuuuuša draga!
I naša beba se ovako budi, kako reče koko, većina beba se fakat ovako budi, pomalo nervozna, pa onda zbunjena, mrsko joj ko gledati, i onda ne vidimo iza kamere dok snima, vjerovatno je nasmijava, i onda se odvali smijati, klasika, trikovi, da malo likeova i gluposti na youtube nabiju pregleda. Iskreno meni je ovo pomalo jadno, američki taj stil, da sve daju u javnost i na youtube, naročito svoju djecu ! Ovo je lijepo svojim prijateljima, porodici, pokazati, a dati na youtube, je po meni malo i degutantno ! OVOGA BIH OCA UBIO KO STOKU !
ova beba bas uziva u zivotu, dobila je svu paznju ovoga svijeta, uaaaa, hocu i ja ovako da uzivam da me maze i paze....imam samo 83 godine ali ja treba da zivim!
Bebu spucao bipolarni poremećaj!
ovako se bebe najćešće i bude ali svejedno je sladak
restartuje se
Ojj jeste culi.. Nedavno se rodila beba sa vise ociju nego zuba? :O btw. preeeeeeeeeslatka je :D
Haha nema zube:)))
JOOOOOOOOOOOOOOOOJ ma divaaaaaaan je!
Bujrum zene, pravim samo ovakve slatke bebice.....