Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj sarajlijice sta se jezite, nisu oni krivi sto se prvi sjetise... Odma se bude pacenici hehehehe mozda momci i nisu srbi
...sjetim se meter+ snijega 2012-e i yt snimaka tradicionalnog bosanskog sporta "skrova usnijeg naglavačke"...
Dečki - super, Ideja - super, samo me zanima što na ovo kaže Dudukova žandarmerija...bojim se da im nisu pokvarili zabavu ...!!!
@Wolfix
@Wolfix pametno naše, zašto ti ne prepisa ovu IDEJU, pa da tebe "lajkamo" ...??? Nedostatak ideje, mašte, inteligencije šta li . . .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni nije nista sporno u tome sto njih dvojica se zezaju po snijegu u centru grada, vec otkud da vas mercedes vozi? zadnja vuca, snijeg...stari model, objasni :(
veliki selam banja luci od hrvata muslimana šiita sa alipašina
Selam alejkum za našu braću Šiite.
I onda kazu nesretan slucaj stradao neko...