Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepo zaista :)
...harmonija...
vidi macke ko da je David Bowie pravio
Nemam rijeci, jednostavno predivno!
Kod ovih bijelih mačaka sa jednim ili oba plava oka 60-80% su gluhe (ne čuju), a 20-40% ima normalan sluh
Starka lici na Oracle iz Matrixa...
rezličite boje očiju su kod autentičnih angorski (ankarskih) mačaka - nekada se taj gen prenese dalje ako se angorke ukrštaju, pa imate i kod ovih naših, doduše vrlo rijetko, čak i kod običnih pirgavih ili tigrastih, kojih je zadnjih tridesetak godina najviše, ali generalno, ako vidite jeno oko plavo a drugo ružičasto ili nešto slično, možete se kladiti da su ankarske/angorske
SAVRŠENO,da čovjek odmori oči.....
I macke imaju u sebi vise ljudskosti i razumijevanja za zivo nego komsije smrdi
OVA MAČKA KO IZ POKEMONA
Nije da vas ložim ali i ja sam imao istu ovakvu macu bgm :) Različite oči :)
jedno žuto a drugo plavo oko :))
Na swijetu najwise wolim ziwotinje:Di to macke ..s njima se najbolje razumijem..:DJer ljudi powrijede...powrijede do bola..a ziwotinje oduwijek i zauwijek zele milowanje i paznju,..dobrotu ziwotinje su nesto najwrijednije na swijetu:)owe slike su prelijepe,dokaz da macka i cowjek mogu biti NAJBOLJI PRIJATELJI.-NAJBOLJIIII!!!
I ja imam jednu i mogu vam reci da imamo ist u zivotnu pricu.Umije listati stranice od knjige , igrati karte i umije da me tijesi kada sam u tuzi .Sve moje raspolozenje predosjeti.
Valjda treba \'omacila\'... Ccc...
samo rijetki uspiju doznati kako se maca moze vezati za jednu osobu. to je nesto prelijepo i tu zivotinju volis kao sto ne mozes voljeti nijednu drugu. taj odnos je nesto potpuno drugo od odnosa covjek pas gdje covjek mora dominirati. macu istinski voli i budi dobar prema njoj i ona ti uzvrati istom mjerom.
FUJ