Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista se pitam do koje granice ljudska bolest zaista može ići? Kada pomislim da je svijet dotakao samo dno uvijek pogriješim jer me vijesti poput ove uvjere da postoji i dalje od dna, te da su ljudi itekako spremni ići ka tome.
ma ko si da si mosh opalit stjuardesu :p broj clanova kluba HIGH MILE se utrostrucio u mjesec dana :p
ovako nesto je glupost, i gej parade su glupost, ne znam ja bi to sve po kratkom postupku - jednaka prava za sve - manje nerviranja za papke i seljake, manje uzbune za malogradjane
I was sitting on the train this morning opposite a really sexy Thai bird. I thought to myself, \"Please don\'t get an erection. Please don\'t get an erection.\" But she did.