Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar se misao svake budale mora prenositi medijima.... ?!
Dobro ti mama boji jaja, samo joj reci da promijeni karmin!!!
Koji haus ? meni prezivi kompjuter :P
..interesantno.... Nikada ama baš NIKADA se \"novinari\" ne potrude da intervjuišu ove bud.aleti POSLIJE propasti, ne interneta, svijeta, i sličnog nego poslije propasti ovih \"proročanstava\". Što znači da je \"novinari\" neće sutra upitati kakve je gl.uposti \"proročica\" predvidjela.... Zašto ? Pa zbog toga da se \"čitaoci\" ubjede da tu ima nečega, da bi mogli i sljedeči put od njih (čitaoca) praviti bud.aletine i masu zgodnu za manipulacije.
cijeli dan imam problema sa internetom,ili su za to krivi Merkur i Neptun,ili je komsija opet iskljucio wireles router :D
Commi , za ovo si upravu ..ovdje se lijece sve vrste frustracija od nacionalnih do seksualnih ... Hajd u zdravlje ne treba obracat paznju na ovakve likove ..
@hm hm ...nije loše upoznavati svoje okruženje...večina ih je u 4 oka umiljata i bogougodno formalna...anonimnost \"uslovna\" otkriva pravo lice ljudi...
Ma disao bi ja , ali ovo strvarno nema smisla ,precesto se ovdje spominje zenska familija .. Pojedini ljudi stvarno nemaju slifa.
@hm hm ...samo duboko diši...proći će...
To commi , imas li ti majku idiote retardirani. J - te onaj ko ti dade lajk .
@ :D ...šta će, jadna...nije jo se posrećilo da bude kiseljački mba...
.... dragi gdje li samo iskopate \'vake idiotluke:)?
ova kao da je kod nas etf zavrsila, jelde commi, strucnjace za termodinamiku?
GOpsođo Adams,ako ovo ikad pročitate,P..OPUŠTEE MIIII KURČČČ..INU KRUUTUUUUUUUU HEBO VAS TATA!
sto nam to juce niste rekli. ja sam danas svasta poceo, a podatke nisam spremio na usb karticu. vi cete garant 22.12.2012. godine objaviti da je 21.12.2012. godine bio smak svijeta.
zato nikad nece biti 13.13.2013
Hahaha , možeš joj se samo smijati.