Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad hoce da smrsavi, samo se osisa na celavo...
... smrsavi?!? :-D
"Dreadlockse"!!?? WTF, pa mogli ste komotno cijeli tekst objaviti na engleskom, niste se morali truditi da ga prevodite. Čini mi se da naš jezik sve više izumire zbog upotrebe stranih riječi, a za to su u dobroj mjeri zaslužni novinari koji utiču na upotrebu određenog rječnika. Zato klixovci malo se potrudite da prevedete ove tekstove u cijelosti, a ne da koristite izraze kao što su: cheetah, dreadlocksi, itd. Imamo mi u lijepom bosanskom jeziku svoje izraze za te anglizme.
"Dreadlockse"!!?? WTF, pa mogli ste komotno cijeli tekst objaviti na engleskom, niste se morali truditi da ga prevodite. Čini mi se da naš jezik sve više izumire zbog upotrebe stranih riječi, a za to su u dobroj mjeri zaslužni novinari koji utiču na upotrebu određenog rječnika. Zato klixovci malo se potrudite da prevedete ove tekstove u cijelosti, a ne da koristite izraze kao što su: cheetah, dreadlocksi, itd. Imamo mi u lijepom bosanskom jeziku svoje izraze za te anglizme. covjece,gdje ti je u bosanskom jeziku izraz za dreadlockse,kako cu na bosanskom reci dreadlocks,pleteničice ili pramenčići kose međusobno isprepleteni,postoje neke rijeci u engleskom koje se ne mogu prevoditi na bosanski,zato u bosanskom jeziku postoje tuđice,rijeci koje je dozvoljeno koristiti u pravopisu da se opisao neki pojam ili pojava za koju ne postoji adekvatna rijec u bosanskom jeziku.Zato nemoj da sereš,materi ti!!!!
Koliko je po kili? :D
Ne sluzi glava samo za sisanje...moze se upotrijebiti i za razmisljanje.
tačno. ja znam par osoba kojima služi da im kiša u stomak ne pada
Kakav bi čajlaković mustafa ovdje prut preporučio za ovu hanumu. E haaa...
ošišaj se i bićeš lakša 19 KG
...she is dreadful...BISMILLAX
ovo neka ***briga i neradnik izgleda, kako ima vremena da 2 dana ostavi na pranje i susenje kose , joj zasrest' je iza kakog coska i odsjec ova govna s glave
Koji si ti komad budaletine.
Ne bi rekao komad, vec kompletna budaletina.
...vidim, baš te "produhovilo"...
da,jako je duhovita