"Biseri" američkih missica
0

VIDEO / "Amerikanci ne znaju gdje je SAD jer nemaju kartu svijeta"

Sarajevo-x.com
Missice naravno krasi ljepota, ali ne nužno i pamet, to posebno dokazuju američke missice koje zaista znaju često izjaviti kojekakve gluposti. Prikupili smo nekoliko "bisera" missica koje između ostalog smatraju da petina Amerikanaca ne zna na karti svijeta pronaći Ameriku jer nemaju kartu, da je Konfucije čovjek koji je 'izumio' zbunjenost, ili, pak, da je bolje biti lijep jer je ljepota prirodna, a pamet se može steći učenjem.

Lauren Ashley Missica Beverly Hillsa na pitanje šta misli o homoseksualnim brakovima odgovorila je:

"Bog je stvorio ljude i on voli sve i svakome želi dobro. Ako Bog kaže da ćete umrijeti zbog seksa sa osobom istog spola onda se to treba ozbiljno shvatiti jer On zna mnogo više od nas o životu."

Lauren Caitlin Upton Missica Južne Caroline, pak smatra da petina Amerikanaca ne zna naći Ameriku na karti svijeta jer nemaju karte.

"U kršćanstvu nije zabranjeno povećanje grudi. Nigdje u Bibliji nisam pročitala da piše kako je zabranjena estetska operacija grudi", odgovorila je Miss Californije, Carrie Prejan na pitanje zabranjuje li Bog povećanje grudi.

Miss Havaja na izboru za Miss Amerike 1992. godine je Ameriku opisala kao veliku zemlju koja se proteže od stjenovite obale Havaja do prekrasne pješčane plaže na Havajima.

Da su missice ponosne na svoju ljepotu je općepoznata stvar, ali da li bi više voljele biti pametne ili lijepe?

"Radije bih bila lijepa nego pametna, jer ljepota je prirodna, a pametan možeš postati učeći", izjavila je svojevremeno Miss Filipina, Jeannie Anderson.

Miss Paname, pak, smatra da je Konfucije bio drevni Japanac, ili možda Kinez, koji je 'izumio' zbunjenost.