Olimpijsko jedrenje upitno
0
Alge pokrile obalu kineskog grada
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da al ovo je jedrilicarstvo... brodovi ovo ono... ne moze biti u gradu, a ne moze biti u pekingu jer je on velika luka ja mislim, nema uslova, tu su veliki prodovi itd... mozda sto je okean.. a njima treba mirnije more... i vjetrovi pogodni za jedrilicarstvo.
Ma ok, ali hajd neka neko odgovori ako zna - kako zaista moze na tolikoj razdaljini?! Mislim jedno od osnovnih uslova izbora grada domacina je blizina borilista. Ovo je daleko i za kineske pojmove.
nema tu sta da se konta, zovnu zmajcheka i on ih odleti u Qingdao, jednostavno zar ne?!
jarane moj kod njih ti je 500 km ko kod nas 50... ko od sarajeva do konjica. :)
\"...Obala ovog grada, koji je smješten na obali Žutog mora, a od Pekinga udaljen oko 550 kilometara ...\" Kako ovo, OI u Pekingu, a odredjene discipline u gradu udaljenom 550km?! Ne kontam.