Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim i hrani se ko Adele
Kume, baca i na onu Zoe kako li vec.
jes nasla kome ce biti klon, mogla je kome ljepsem
Ko je ova?
...i dalje sam tu. i imam ružan osjećaj da sami sebi, bez ikakvog mog uticaja i želje za istim, radite štetu. detaljnije neću, jer nije mjesto, ali prijeteljski govorim. ja neću poduzimati ništa kontra vas, jer ste mi, u biti, nebitini. i, naravno, i dalje ću biti tu.
...takođe, još jednom ponavljam da nije bilo lijepo ukinuti @limesa, zbog pristojno upućene kritike vam. uvodite cenzuru baziranu na hirovitim animozitetima i sirovoj moći "ukini" puljke, a tako se ne vodi niti jedan posao, poglavito ne medijski. ako je neko/nešto "javna ličnost", mora naučiti kontrolirati svoj temperament i osvetničke nagone. miroslav ilić je dobar čoek, ali je u duelu sa brenom ispao sirovina koja je ispala iz takta i samo i jedino sebe srozala. a vi radite isto. bgm, samo...
...sebi, nikom više. s štovanjem, commie.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Đe DOLAZI iz ŠveCke?